Topic outline

 • Kurssin suorittaminen muodostuu pääasiassa omatoimisesta materiaalin opiskelemisesta sekä materiaaliin liittyvien tehtävien tekemisestä. Jokaiselle kurssin viikolle on omat tehtävänsä, jotka tulee ratkaista kyseisen viikon aikana (tarkemmat deadlinet kerrotaan tehtävänantojen yhteydessä).

  Tehtäviä on kahdenlaisia: automaattisesti tarkastettavia STACK-tehtäviä sekä palautettavia tehtäviä.

  STACK-tehtävät ratkaistaan OpenLearning-oppimisympäristössä (eli täällä) ja niistä saa automaattisen arvostelun. Viikossa on noin 4-6 STACK-tehtävää.

  Palautettavien tehtävien ratkaisut lähetetään pdf- tai kuvatiedostoina OpenLearningin kautta (esim. kännykkäkuva paperista riittää) harjoitusviikkoa vastaavaan palautuskansioon. Assistentti arvostelee opiskelijan ratkaisun, antaa siitä palauetta ja kirjaa tehtävien pisteet ylös. Viikossa on noin 2-3 palautettavaa tehtävää.

  Kurssista voi saada kahdenlaisia suorituksia. Molemmat suoritukset voi saada samalla kertaa.

  1) Kunniakirja

  Saamalla vähintään 70 % jaossa olevista harjoituspisteistä voi kurssin suorittamisesta ansaita kunniakirjan. Jos haluat hyväksyttää tämän suorituksen osaksi opintojasi, sinun tulee sopia asiasta omassa koulussasi.

  2) Avoimen yliopiston suoritus

  Kurssista voi saada myös 5 op:n suoritusmerkinnän Aallon avoimen yliopiston kautta osallistumalla kurssikokeeseen. Kurssikoe järjestetään to 24.10.2019 klo 09:00-12:00 Espoon Otaniemessä. Arvosana (asteikolla 1-5) määräytyy sekä kurssinaikaisten tehtävien että kokeesta saatujen pisteiden perusteella.

  Kurssikokeeseen ilmoittaudutaan erikseen; ohjeet kokeeseen ilmoittautumiseen kerrotaan kurssin aikana.

  Etätenttimahdollisuus

  Koetilaisuuden voi järjestää myös etätenttinä jossakin muussa suomalaisessa oppilaitoksessa samanaikaisesti* Otaniemen kokeen kanssa. Tällöin sinun täytyy sopia koevalvonnasta ko. oppilaitoksen kanssa. Kerro ilmoittautumislomakkeessa oppilaitoksen nimi ja tentinvalvojan sähköpostiosoite.

  Voiko kokeen tehdä netissä?
  Olemme pohtineet mahdollisuuksia järjestää kurssikoe niin, että sen voisi halutessaan tehdä myös Internetin välityksellä jokseenkin samaan tapaan kuin kurssin harjoitustehtävät. Emme kuitenkaan vielä tiedä, miten se käytännössä onnistuisi. Jos olisit kiinnostunut suorittamaan kokeen tällä tavoin, kerro ajatuksistasi (hyvissä ajoin) esim. kurssin keskustelufoorumilla: ehkä keksimme yhdessä jonkin ratkaisun. Emme kuitenkaan voi toistaiseksi taata, että nettikoe toteutuu.

  *Kokeen tulee alkaa viimeistään ja kokeesta saa poistua aikaisintaan 09.30. Kokeen kesto on 3 tuntia.