Topic outline

  • Työelämän suomea -kurssilla teet itsenäisen opiskelun lisäksi kolme (3) pienryhmätehtävää, jotka tehdään verkossa, videopuheluiden avulla. Opettajat muodostavat pienryhmät kurssin ensimmäisen viikon jälkeen ja ilmoittavat ne kurssialustalla.

    Pienryhmätehtävillä on kolme deadlinea ja vaihtoehtoisia tehtäviä. Valitsette itse, mitkä tehtävät teette ja mihin palautuspäiviin mennessä palautatte ne. Teidän täytyy siis palauttaa jokaisena deadlinena yksi (1) tehtävä. Tehtävät kannattaa valita sen mukaan, mitkä moduulit ja osiot olette opiskelleet itsenäisesti.

    Voitte tehdä pienryhmätehtävät millä tavalla haluatte, mutta jokaisen pienryhmän jäsenen täytyy osallistua jokaisen valitsemanne tehtävän tekemiseen, ja teillä täytyy olla toisiinne ääni- ja kuvayhteys. Kun valitsette, millä tavalla kommunikoitte, ottakaa huomioon se, millainen tuotos teidän täytyy yhdessä tehdä. Joissakin tehtävissä teidän täytyy pystyä tallentamaan videopuhelu tai osa siitä. Tämä onnistuu esimerkiksi Zoomilla, jota lämpimästi suosittelemme. Siinä host pystyy tallentamaan.


    Sovitte itse, milloin tapaatte, miten suoritatte tehtävät ja kuka lataa tehtävät alla olevaan palautuskansioon. Nimetkää jokainen tehtävä siten, että tiedoston nimessä on ryhmänne jäsenten nimet ja tehtävän nimi (esim. Miyaki, Hans, Tran & Meysam, Palaveritehtävä).


    Tehtävien deadlinet:

    Tiistai 2.4. (HUOM, aikaa pidennetty) Moduuliin 1 liittyvä tehtävä (valitkaa itse vaihtoehdoista)
    Tiistai 18.4. (HUOM, aikaa pidennetty) Moduuliin 1 liittyvä tehtävä (valitkaa itse vaihtoehdoista)
    Tiistai 30.4. Moduuliin 2 tai 3 liittyvä (valitkaa itse vaihtoehdoista)